Pages

Labels

Friday, October 5, 2012

FOTO PRA PERKAHWINAN FASHA SANDHA DAN JEJAI TERSEBAR?

Gambar Pra Perkahwinan Fasha Sandha & Rizal Ashram ? Pelakon jelita Fasha Sandha sudah pun mengesahkan dia bakal berkahwin dengan jejaka pilihan hati, Rizal Ashram aka Jejai, dalam tahun ini. Cuma tarikh sebenar majlisnya masih belum di umumkan secara rasmi. Dalam pada sengaja dibiarkan para peminat juga pemerhati media terus tertanya-tanya bilakah agaknya tarikh istimewa itu, di beritakan beberapa keping gambar di percayai foto pra-perkahwinan pasangan dua sejoli ini, telah tersebar di internet.

Di laman blog hiburan RotiKaya.com, terpampang gambar dari satu sesi fotografi pra-perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai yang mana sesi penggambarannya di adakan sekitar Disember lalu di sebuah lokasi rahsia.

Selain itu, Fasha & Jejai di khabar mengenakan persalinan dari pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini untuk sesi fotografi pra-perkahwinan tersebut.


Melihat pada gambar nan sekeping itu, di jari manis Jejai tersarung sebentuk cincin-dan menurut sumber, spekulasi kuat mengatakan cincin itu adalah cincin pertunangan mereka

No comments:

Post a Comment